Info

Stavanger Judo klubb holder til i øverste etasje i Siddishallen

Velkommen til et trivelig treningsmiljø! Vi disponerer lyse og moderne lokaler i 3. etasje på Siddishallen. Det er kampsportmatter på gulvet og gøye ting som klatretau, tjukkasser, strikker mv.

Inngang gjennom hovedinngangen til Stavanger Ishall, gå gjennom glassgangen og ta trappen/heisen opp til oss i 3. etasje. Nedkjøringen til parkeringsanlegget er på baksiden av Stavanger Ishall.

Judo, et godt valg!

Judo er sammen med Taekwondo og bryting de eneste kampsportene i OL, og judo er den 7. største OL-idretten. Judo har ikke bare stor utbredelse i Østen, judo er en kjempestor idrett i Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Nederland, Brasil, USA og selvsagt en gigantisk idrett i Japan. Så om du velger judo er du ikke alene!

To gratistreninger! Sjekk timeplan og møt opp…

Judo er super trening for styrke og kondisjon, og det er utfordrende og gøy! En Judotrening består vanligvis av oppvarming, fulgt av teknikkdel, og så kamptrening til slutt. Som barn lærer du kast og holdegrep, og voksne lærer i tillegg armbend og kvelinger. Judo er en fullkontakt kampsport, og alt du lærer brukes under kampdelen. Treninger skjer under ordnede forhold, og Judo har lav skadefrekvens.

Kampdelen er kanskje det som skiller Judo mest fra andre idretter og kampsporter. “Randori” er en utfordring som stiller store krav til styrke, teknikk, smidighet og ikke minst kreativitet. Og det er fantastisk gøy!

Priser  per semester 2017/2018:

Barn:             1250,-

Ungdom:      1440,-

Senior:          1700,-

I tillegg må man betale en årlig kontingent på kr 300,- for kalenderåret. For øvrig gis det 10% søskenmoderasjon, og forsikring er inkludert.

Dette kan vi tilby